Neem contact op

U heeft letselschade? Neem contact op en krijg gratis antwoord op al uw vragen

Direct contact

Dwarslaesie

U kunt een dwarslaesie oplopen als gevolg van een ongeval. Als u dit letsel heeft opgelopen door toedoen van een derde, zal uw geleden schade vergoed moeten worden. De gevolgen van een dwarslaesie hebben een grote impact op uw leven en dat van uw gezin. Naast de fysieke en geestelijke gevolgen, krijgt u ook te maken met de financiële gevolgen.

Wat kunt u verwachten ?

De gevolgen van een dwarslaesie zijn erg ingrijpend. U zal zeker moeten revalideren en op emotioneel vlak zal u veel moeten verwerken. Als u door de dwarslaesie in een rolstoel terecht komt zullen er bepaalde aanpassingen aan uw huis gedaan moeten worden. Ook heeft u aangepast vervoer nodig. In deze nare periode komt er veel op u af en dan is het zeker meer dan prettig dat onze letselschadespecialist uw belangen optimaal behartigd.

Hoe gaat Letselschadebureau Zorg u helpen?

U heeft een dwarslaesie opgelopen tijdens een ongeval. Letselschadebureau Zorg zal haar uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen. Ook beschikken wij over een breed netwerk van experts. Onze letselschadespecialist beschikt over veel kennis en ervaring en zal haar/zijn uiterste best doen om uw belangen te behartigen. Door de lichamelijk en/of geestelijke schade die u heeft opgelopen tijdens het ongeval, heeft u recht op een schadevergoeding. Letselschadebureau Zorg zal ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

Veel gestelde vragen letsel

U heeft door een ongeval een dwarslaesie opgelopen. De gevolgen van het ongeval zullen erg heftig zijn en u zal zeker veel vragen hebben. Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch maar uiteraard ook via de mail. Ons team van letselschadespecialisten staat graag voor u klaar.Klik hier voor direct contact

Wat wij voor u doen

  • Beoordelen de haalbaarheid van uw letselschadezaak kosteloos.
  • Ook de daadwerkelijke behandeling van uw letselschadezaak is over het algemeen kosteloos voor u.
  • Aansprakelijk stellen van wederpartij
  • Regelen uw letselschadezaak van A tot Z
Meer over onze aanpak

Voor werkgevers

Uw werknemer arbeidsongeschikt en letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Neem contact met ons op voor het verhalen van de nettoloon schade en re-intergratie kosten van de werknemer.

Vacatures | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Klachten