Neem contact op

U heeft letselschade? Neem contact op en krijg gratis antwoord op al uw vragen

Direct contact

Gebitsletsel

U kunt gebitsletsel oplopen ten gevolge van een ongeval. Als u dit letsel heeft opgelopen door toedoen van een derde, zal uw geleden schade vergoed moeten worden. Alle verwondingen aan het gebit kunt u zien als gebitsletsel. Beschadigde tanden, kaakschade etc. De gevolgen van gebitletsel kunnen erg naar zijn en (afhankelijk van het letsel) een impact hebben op uw dagelijks leven.

Wat kunt u verwachten ?

Tandartsen behandelen vaak gebitsletsel maar het kan ook voorkomen dat u wordt doorverwezen naar een kaakchirurg. Dat hangt af van het letsel dat u heeft opgelopen. Gebitsletsel kan nare gevolgen hebben voor uw uiterlijk. Praten en eten kan soms ook erg moeizaam gaan. In deze nare periode komt er veel op u af en dan is het zeker meer dan prettig dat onze letselschadespecialist uw belangen optimaal behartigd.

Hoe gaat Letselschadebureau Zorg u helpen?

U heeft gebitsletsel opgelopen. Letselschadebureau Zorg heeft een breed scala aan experts. Wij zullen ook optimaal ons best doen om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Onze letselschadespecialist beschikt over veel kennis en ervaring en zal haar/zijn uiterste best doen om uw belangen te behartigen. Door de lichamelijk en/of geestelijke schade die u heeft opgelopen tijdens het ongeval, heeft u recht op een schadevergoeding. Letselschadebureau Zorg zal ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

Veel gestelde vragen letsel

Als u slachtoffer bent van gebitsletsel heeft u vast talloze vragen. Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch maar uiteraard ook via de mail. Ons team van letselschadespecialisten helpen u graag. Klik hier voor direct contact

Wat wij voor u doen

  • Beoordelen de haalbaarheid van uw letselschadezaak kosteloos.
  • Ook de daadwerkelijke behandeling van uw letselschadezaak is over het algemeen kosteloos voor u.
  • Aansprakelijk stellen van wederpartij
  • Regelen uw letselschadezaak van A tot Z
Meer over onze aanpak

Voor werkgevers

Uw werknemer arbeidsongeschikt en letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Neem contact met ons op voor het verhalen van de nettoloon schade en re-intergratie kosten van de werknemer.

Vacatures | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Klachten