Neem contact op

U heeft letselschade? Neem contact op en krijg gratis antwoord op al uw vragen

Direct contact

Hondenbeten

Wanneer u letsel heeft opgelopen door een hond en het is blijvend ? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding. Het is belangrijk om te weten wie de eigenaar van de hond is. Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar om de hond in toom te houden en daarom kunt u hem/haar ook aansprakelijk stellen voor het opgelopen letsel. Als u door een hond gebeten bent zal het helingsproces niet snel gaan, het heeft enige tijd nodig. Ook is het zeker een traumatische ervaring voor het slachtoffer.

Wat kunt u verwachten ?

Het gebit van een hond is erg scherp en kan diep door de huid dringen, wat ernstige schade aan spieren en pezen kan veroorzaken. Littekens zijn een veel voorkomend fenomeen. Het genezingsproces neemt enige tijd in beslag zeker als er sprake is van een bepaalde ontsteking. Het letsel dat u oploopt hierbij kan vervelende gevolgen hebben voor uw inkomen en dagelijks leven. U heeft letsel opgelopen en lijdt schade. De kans dat u in aanmerking komt voor een schadevergoeding of smartengeld is groot. Letselschadebureau Zorg zal ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

Hoe gaat Letselschadebureau Zorg u helpen?

Letselschadebureau Zorg zal zijn uiterste best doen om u zo goed als mogelijk te helpen als u letsel heeft opgelopen door een hondenbeet. Onze letselschadespecialist beschikt over veel kennis en ervaring en zal haar/zijn uiterste best doen om uw belangen te behartigen. Als u lichamelijk en/of geestelijk letsel heeft opgelopen door een hondenbeet lijdt u schade en heeft u recht op een schadevergoeding. Onze letselschadespecialist is uw belangenbehartiger en staat u bij vanaf het begin tot het einde.

Veel gestelde vragen letsel

Als u slachtoffer bent van een hondenbeet heeft u vast talloze vragen. Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch maar uiteraard ook via de mail. Ons team van letselschadespecialisten helpen u graag. Klik hier voor direct contact

Wat wij voor u doen

  • Beoordelen de haalbaarheid van uw letselschadezaak kosteloos.
  • Ook de daadwerkelijke behandeling van uw letselschadezaak is over het algemeen kosteloos voor u.
  • Aansprakelijk stellen van wederpartij
  • Regelen uw letselschadezaak van A tot Z
Meer over onze aanpak

Voor werkgevers

Uw werknemer arbeidsongeschikt en letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Neem contact met ons op voor het verhalen van de nettoloon schade en re-intergratie kosten van de werknemer.

Vacatures | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Klachten