Neem contact op

U heeft letselschade? Neem contact op en krijg gratis antwoord op al uw vragen

Direct contact

Soorten letsels

Helaas raken we in het dagelijks leven weleens betrokken bij een ongeval, met als gevolg een licht of zwaar letsel. Het letsel dat u oploopt kan zowel lichamelijk en/of geestelijk zijn. Uw leven kan geheel op zijn kop staan door de gevolgen van het ongeval. Afhankelijk van het ongeval/letsel kunt u ernstige (blijvende) schade oplopen met drastische gevolgen van dien. Als u aangeeft welk soort letsel u heeft opgelopen tijdens het ongeval, kunnen wij u beter van dienst zijn en een duidelijker persoonlijk advies geven. Letsel kunt u helaas op onmogelijk veel plekken en manieren oplopen. Letselschadebureau Zorg is gespecialiseerd in verkeers- en bedrijfsongevallen.

Bedrijfsongeval

Tijdens uw werk heeft u letsel opgelopen. Letselschadebureau Zorg zal zijn uiterste best doen om uit te zoeken of uw geleden schade vergoed kan worden. Als dat het geval is, zoeken wij uit wat de aansprakelijke partij precies aan u moet vergoeden. Dit hangt af van vele factoren.

Verkeersongeval

Als u betrokken bent geweest in een verkeersongeval en u heeft daarbij letsel/schade opgelopen dan staat Letselschadebureau Zorg graag voor u klaar. U heeft waarschijnlijk recht op een schadevergoeding. Om een volledige vergoeding te krijgen, is de hulp van een deskundige uiteraard nodig. Het team van Letselschadebureau Zorg staat graag voor u klaar.

Uw letsel niet in het overzicht?

U kunt contact met ons opnemen als uw letsel niet in het overzicht staat. Want dit betekent niet dat u niet in aanmerking komt voor een schadevergoeding. Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch maar uiteraard ook via de mail. Ons team van letselschadespecialisten helpen u graag.

Wat wij voor u doen

  • Beoordelen de haalbaarheid van uw letselschadezaak kosteloos.
  • Ook de daadwerkelijke behandeling van uw letselschadezaak is over het algemeen kosteloos voor u.
  • Aansprakelijk stellen van wederpartij
  • Regelen uw letselschadezaak van A tot Z
Meer over onze aanpak

Voor werkgevers

Uw werknemer arbeidsongeschikt en letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Neem contact met ons op voor het verhalen van de nettoloon schade en re-intergratie kosten van de werknemer.

Vacatures | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Klachten