Neem contact op

U heeft letselschade? Neem contact op en krijg gratis antwoord op al uw vragen

Direct contact

Vacatures

Ervaren letselschadebehandelaar

  • Dienstverband: Tijdelijk
  • Uren: 24 - 32 uur per week
  • Opleidingsniveau: WO
  • Carrièreniveau: Ervaren

Functieomschrijving

Letselschadebureau Zorg is een landelijk opererende onafhanelijke juridisch adviesbureau met ongeveer 8 medewerkers. Al meer dan 5 jaar volgen we onze eigen koers en bieden we voor zowel letselschade slachtoffers, particulieren als ondernemers een hoogwaardige serviceniveau. Ons kantoor is gespecialiseerd in het vaststellen en onderzoek naar aansprakelijkheid, het begroten en het verhalen van letselschade. De letselschadebehandelaars wikkelen letselschades af die voortkomen uit aanspraken uit motorrijtuigenverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekeringen (zowel particulier als bedrijven). Voor deze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een ervaren Letselschadebehandelaar.

Als letselschadebehandelaar behandel je schadeclaims waarbij naast materiële schade ook letselschade is ontstaan. Je analyseert de zaak en bepaalt vervolgens de strategie en aanpak. Je bent eindverantwoordelijk voor de afwikkeling van de letselschade en onderhoudt het contact met alle betrokken partijen.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde studie Nederlands recht. Je hebt een ruime ervaring met het behandelen van zowel middelzware als zware letselschades en bent in het bezit van relevante vakdiploma’s. Je bent in staat een zaak vlot te doorgronden en een passende strategie en aanpak te kiezen. Je houdt rekening met alle juridische aspecten van een zaak maar weet ook wanneer een meer pragmatische benadering nodig is. Je bent bekend met de Gedragscode Behandeling Letselschade en aanverwante regelgeving. Je bent inlevend, proactief en slagvaardig. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

Het aanbod

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich zowel persoonlijk als in hun vak blijven ontwikkelen en verantwoordelijkheid nemen waar dat mogelijk is. Dit wordt gestimuleerd door aandacht te besteden aan persoonlijke ontwikkeling. Letselschadebureau Zorg kent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, daarnaast hebben wij flexibele werktijden met de mogelijkheid te sparen voor extra verlof. Ten slotte streven wij ernaar een gezonde en collegiale werkomgeving te creëren en verwachten wij van onze medewerkers dat zij daar een bijdrage aan leveren.

Informatie en reactie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Younes Chairi, telefoonnummer 06-41430098. Je schriftelijke reactie, bestaande uit een sollicitatiebrief en een curriculum vitae, kun je mailen naar Younes.chairi@letselzorg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wat wij voor u doen

  • Beoordelen de haalbaarheid van uw letselschadezaak kosteloos.
  • Ook de daadwerkelijke behandeling van uw letselschadezaak is over het algemeen kosteloos voor u.
  • Aansprakelijk stellen van wederpartij
  • Regelen uw letselschadezaak van A tot Z
Meer over onze aanpak

Voor werkgevers

Uw werknemer arbeidsongeschikt en letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Neem contact met ons op voor het verhalen van de nettoloon schade en re-intergratie kosten van de werknemer.

Vacatures | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Klachten