Neem contact op

U heeft letselschade? Neem contact op en krijg gratis antwoord op al uw vragen

Direct contact

Whiplash

Een whiplash is letsel aan de nek en/of rug door een ongeval of andere plotselinge gebeurtenis waarbij het hoofd hard voor- en achteruit bewogen wordt. Dit komt vaak voor bij een verkeersongeval. Bijvoorbeeld een achteropaanrijding of een zijaanrijding. Een whiplash heeft geen directe gevolgen en valt vaak ook niet aan de buitenkant te zien. De gevolgen van een whiplash kunnen kortdurend zijn, maar ook langdurig of zelfs blijvend.

Wat kunt u verwachten ?

De gevolgen van een whiplash kunnen heel erg naar zijn. Enkele gevolgen zijn: nekklachten, duizeligheid, hoofdpijnen, geheugenverlies en vergeetachtigheid. Aan de buiten kant valt het vaak niet te zien dat u pijn lijdt maar de klachten kunnen een grote invloed hebben op uw dagelijks leven. De gevolgen spelen op emotioneel, financieel en fysiek vlak een rol. Als de schuld van uw whiplash bij een ander ligt komt u waarschijnlijk in aanmerking voor een schadevergoeding.

Hoe gaat Letselschadebureau Zorg u helpen?

Letselschadebureau Zorg zal zijn uiterste best doen om u zo goed als mogelijk te helpen. Onze letselschadespecialist beschikt over veel kennis en ervaring en zal haar/zijn uiterste best doen om uw belangen te behartigen. Als u een whiplash heeft opgelopen door een ongeval lijdt u schade en heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding. Het is verstandig om uw schade in kaart te laten brengen door een letselschadespecialist. Onze letselschadespecialist is uw belangenbehartiger en staat u bij vanaf het begin tot het einde.

Veel gestelde vragen letsel

U heeft door een ongeval een whiplash opgelopen. De gevolgen van een whiplash kunnen heftig zijn en u zult zeker veel vragen hebben. Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch maar uiteraard ook via de mail. Ons team van letselschadespecialisten staat graag voor u klaar en zal haar uiterste best doen om uw vragen te beantwoorden. Klik hier voor direct contact

Wat wij voor u doen

  • Beoordelen de haalbaarheid van uw letselschadezaak kosteloos.
  • Ook de daadwerkelijke behandeling van uw letselschadezaak is over het algemeen kosteloos voor u.
  • Aansprakelijk stellen van wederpartij
  • Regelen uw letselschadezaak van A tot Z
Meer over onze aanpak

Voor werkgevers

Uw werknemer arbeidsongeschikt en letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Neem contact met ons op voor het verhalen van de nettoloon schade en re-intergratie kosten van de werknemer.

Vacatures | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy | Klachten